Διαμαντής Καρασούλας: ΝΔ - ΠΑΣΟΚ για την επίθεση στον Πάνο Καμμένο: "Καλά του έκαναν"!

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΝΔ - ΠΑΣΟΚ για την επίθεση στον Πάνο Καμμένο: "Καλά του έκαναν"!

Απαράδεκτη έως φασιστική είναι η στάση των δύο κομμάτων της άθλιας συγκυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ  απέναντι στην εγκληματική επίθεση που δέχτηκε από μέλη της άκρας Αριστεράς ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ.Πάνος Καμμένος όταν πήγε να αφήσει ένα λουλούδι στο σημείο που δολοφονήθηκε ο 34χρονος στο Κερατσίνι.




Αντί λοιπόν τα δύο μιζοκόμματα της συμφοράς να καταδικάσουν κάθετα και απερίφραστα την εκληματική επίθεση, συσχετίζουν στις ανακοινώσεις τους την επίθεση κατά του Πάνου Καμμένου με την προ ολίγων ημερών αναφορά του στη ΔΕΘ για "λιντσάρισμα" στον Δήμαρχο Χρήστο Πάχτα, λέγοντας δηλαδή λίγο πολύ ότι "καλά του έκαναν"!

Οι ανακοινώσεις των δύο κομμάτων: 


ΝΔ: «Δυστυχώς, εκεί οδηγεί η ρητορική της βίας και η στρατηγική της έντασης. Γι' αυτό πρέπει να σταματήσει αμέσως και από όλους», επισημαίνει η ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος».
ΠΑΣΟΚ: «Καταδικάζουμε την επίθεση εναντίον του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, και τη βία από όπου και αν προέρχεται. Ελπίζουμε ο κ. Καμμένος να αντιληφθεί την ευθύνη των λόγων του».
 Αν αυτό δεν αποπνέει πνεύμα μίσους, εκδίκησης και φασισμού, τότε πώς αλλιώς μπορούμε να το πούμε;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου