Διαμαντής Καρασούλας: Μετά την Ρεπούση, τώρα και ο Κουράκης του ΣΥΡΙΖΑ ζητά κατάργηση των Θρησκευτικών

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Μετά την Ρεπούση, τώρα και ο Κουράκης του ΣΥΡΙΖΑ ζητά κατάργηση των Θρησκευτικών

Μετά την παρέμβαση της ανθελληνίδας Βουλευτού της ΔΗΜΑΡ Μαρίας Ρεπούση για να καταργηθεί το μάθημα των Θρησκευτικών, ένα - ένα τα άθεα κουμμούνια της Αριστεράς και της... προόδου ξεσπαθώνουν εναντίον της Ορθοδοξίας και της πίστης των Ελλήνων.

Το επόμενο χτύπημα ήρθε από τον γνωστό και μη εξαιρεταίο Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τάσο Κουράκη, ο οποίος μιλώντας χθες στη Βουλή είπε στην κυβέρνηση τα εξής: «Τη στιγμή που έχουμε υποβάθμιση των δευτερευόντων μαθημάτων, όπως της αισθητικής αγωγής, της καλλιτεχνικής και της μουσικής παιδείας κλπ, και στα επαγγελματικά λύκεια έχουμε μείωση των ωρών της φυσικής, εσείς προσθέτετε μια ώρα Θρησκευτικών! Σε μια εποχή που επικρατεί η μισαλλοδοξία και ο θρησκευτικός φανατισμός, είναι αυτονόητο ότι το μάθημα των θρησκευτικών θα πρέπει να αλλάξει χαρακτήρα».

Είναι ο ίδιος Βουλευτής που ζητούσε πριν από λίγους μήνες να φορολογούνται όσοι δηλώνουν χριστιανοί για να πληρώνονται οι παπάδες... Ρε παλικάρια της Αριστεράς, πείτε ευθέως ότι συχαίνεστε ο,τιδήποτε ελληνικό και ορθόδοξο μπας και ξυπνήσουν τα πρόβατα που σας ακολουθούν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου