Διαμαντής Καρασούλας: Ηλεία: Πακιστανός λαθρομετανάστης έκλεψε και παράτησε 30χρονο Έλληνα που έσβησε στην άσφαλτο!

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Ηλεία: Πακιστανός λαθρομετανάστης έκλεψε και παράτησε 30χρονο Έλληνα που έσβησε στην άσφαλτο!


Ηλεία: Πακιστανός λαθρομετανάστης έκλεψε και παράτησε 30χρονο Έλληνα που έσβησε στην άσφαλτο!Σε χωμάτινο θαμνώδες πρανές, στο 2ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Καρδιακαυτίου - Δήμητρας, βρέθηκε χθες από πολίτες θανάσιμα τραυματισμένος ένας 30χρονος Έλληνας, ο οποίος όπως προέκυψε μετά, είχε τροχαίο με τη μοτοσικλέτα του.

Δυστυχώς για τον άνδρα, που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, όχι απλώς δεν βρέθηκε κάποιος να τον βοηθήσει μετά το τροχαίο αλλά... έπεσε και θύμα κλοπής! Από την έρευνα που έκαναν οι Αστυνομικές Αρχές της Ηλείας, προέκυψε ότι 33χρονος Πακιστανός που τελικά συνελήφθη, περνώντας με ποδήλατο από το σημείο, βρήκε τον 30χρονο πεσμένο μετά από τροχαίο που είχε με τη μοτοσικλέτα του και αρχικά, παρέλειψε να τον βοηθήσει.


Στη συνέχεια ο πακιστανός λαθρομετανάστης όχι μόνο παράτησε τον άνδρα αβοήθητο, αλλά του έκλεψε τα λεφτά που είχε πάνω του (25 ευρώ), ένα κινητό τηλέφωνο και... τη μοτοσικλέτα του! 

Το ποδήλατο, με το οποίο είχε φτάσει ο Πακιστανός στο σημείο, το έκρυψε κοντά στο χώρο του ατυχήματος και έφυγε σαν κύριος με τη μοτοσικλέτα του θύματος. Για τη σύλληψη του δράστη έγιναν αναζητήσεις από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου,  με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του σήμερα το πρωί και τη σύλληψη του.

Σε ελαιοστάσιο στη περιοχή του Μάχου, κοντά σε στάβλο όπου κατοικούσε ο 33χρονος Πακιστανός,  βρέθηκε και κατασχέθηκε η μοτοσικλέτα, ενώ στη κατοχή του οι αστυνομικοί βρήκαν το κινητό τηλέφωνο του 30χρονου, θανάσιμα τραυματισμένου οδηγού και το χρηματικό πόσο των 25 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, ενώ οι έρευνες για τη συγκεκριμένη υπόθεση συνεχίζονται σχετικά με τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες έχασε την ζωή του ο άτυχος Έλληνας αναβάτης της μοτοσυκλέτας και αν υπάρχει πιθανή εμπλοκή του πακιστανού.

Ο 30χρονος που "έσβησε" στην άσφαλτο ήταν πατέρας δύο παιδιών...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου