Διαμαντής Καρασούλας: ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μανώλης Γλέζος ζητά την κατάργηση του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης!

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μανώλης Γλέζος ζητά την κατάργηση του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης!


Νέα φωτιά ανάβει στον ΣΥΡΙΖΑ ο Μανώλης Γλέζος. Και αν δεν έφερε το ιστορικά βαρύ αυτό όνομα, ήδη θα ήταν εκτός… Ο βουλευτής προτείνει την κατάργηση των υπουργείων Μακεδονίας Θράκης και Δικαιοσύνης προκειμένου να εξοικονομηθούν πόροι, οι οποίοι θα μπορούσαν να διοχετευτούν  στο τομέα της υγείας.

Από το βήμα της Βουλής και κατά την διάρκεια επερώτησης του ΣΥΡΙΖΑ για την δημόσια υγεία, το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, χαρακτήρισε την υγεία ως «ύψιστο αγαθό», ενώ επιτέθηκε στον αρμόδιο υπουργό, Α. Γεωργιάδη, υπογραμμίζοντας πως «το πρόβλημα είναι ότι ο υπουργός προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα εκ των ενόντων, με συμπτύξεις».

Όπως διερωτήθηκε, «τι χρειάζεται το υπουργείου Βορείου Ελλάδος (σ.σ. Μακεδονίας – Θράκης) ή το υπουργείο Δικαιοσύνης;», συμπληρώνοντας πως εάν τα εν λόγω υπουργεία είχαν καταργηθεί, θα είχαν βρεθεί οι απαραίτητοι πόροι.

«Θέλει να λύσει προβλήματα αλλά δεν μπορεί γιατί εκτελεί εντολές μίας κυβέρνησης που ακούει ό,τι λέει η τρόικα» διέτεινε, απευθυνόμενος προς τον Α. Γεωργιάδη.

Αγνοεί ο κ.Γλέζος την εθνική σημασία που έχει η ύπαρξη του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης;
Mπορεί να μας απαντήσει όλοι αυτοί οι εργαζόμενοι στα Υπουργεία που ζητάει να καταργηθούν που θα πάνε και πώς θα ζήσουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου