Διαμαντής Καρασούλας: Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μονο δεν καταδικάζει αλλά επικροτεί τις δολοφονίες των δύο νέων!

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μονο δεν καταδικάζει αλλά επικροτεί τις δολοφονίες των δύο νέων!


Η μισανθρωπία και ο ιδεολογικός δογματισμός της Αριστεράς δεν τους επέτρεψε ποτέ να δουν τους Ελληνες σαν ένα ενιαίο κοινωνικό σύνολο αλλά πάντα τους ξεχώριζαν σε "δικούς μας" και αντιπάλους. Έτσι, όταν δολοφονείται κάποιος "δικός τους" είναι ήρωας ενώ όταν δολοφονείται κάποιος απ' τους απέναντι όχι μόνο δεν το καταδικάζουν αλλά προσπαθούν να κρύψουν και την χαρά τους...





Νίκος Βούτσης: "Ήταν προβοκάτσια από υπηρεσίες του ίδιου χώρου"!

Άλλος ένας πολιτικός του "συνταγματικού τόξου" με πραμορφωτικούς φακούς στην πολιτική του κρίση. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης (ο γιος του είναι καταδικασμένος τρομοκράτης-ληστής τραπεζών), δηλώνει στα σοβαρά ότι η χθεσινή σφαγή των στελεχών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή
μπορεί "να ηταν προβοκάτσια από κάποιες υπηρεσίες του ίδιου χώρου"!
«Tο αν είναι προβοκάτσια, δηλαδή αν είναι σχεδιασμένο να γίνει κάτι τέτοιο από κάποιες υπηρεσίες, από κάποιους προβοκάτορες του ίδιου χώρου ή οτιδήποτε άλλο είναι παρακινδυνευμένο για να το υπαινίσσεται κάποιος, χωρίς βεβαίως να αποκλείεται τίποτα» τόνισε σε συνέντευξή του στο «Κόκκινο» ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης.



Δημήτρης Στρατούλης: "Είναι δολοφονίες καλύτερης διαπραγμάτευσης"!


"Φτύνει τους τάφους" των δύο παλικαριών που έπεσαν νεκρά από τις δολοφονικές σφαίρες των ψυχοπαθών "τρομοκρατών" το απόγευμα της Παρασκευής ο αισχρός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης δηλώνοντας πριν λίγο σε ραδιοφωνικό σταθμό: 

"Οι δύο δολοφονίες δίνουν τη δυνατότητα στους...νεοναζιστές της Χρυσής Αυγής από θύτες να μεταμφιεστούν σε θύματα και να "διαπραγματευθούν" με την κυβέρνηση να αντιμετωπίσει πιο χαλαρά την επιχείρηση εξάρθρωσής της"!


Γιάννης Δραγασάκης: "Η Χρυσή Αυγή είναι πρωτεργάτης του κλίματος βίας..."

"Αλλά και ο (έτερος αισχρός) αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Δραγασάκης έκανε επίδειξη πολιτικού φανατισμού, δηλώνοντας: "Δεν νομίζω ότι η Χρυσή Αυγή έχει την ευκαιρία να εμφανίζεται ως θύμα. Θύμα είναι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, αλλά η Χρυσή Αυγή είναι πρωτεργάτης του κλίματος βίας..."



Δημήτρης Τσουκαλάς: "Δεν καταδικάζω την δολοφονία. Όλες οι βίες δεν είναι ίδιες"

Σε ερώτηση δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ στους βουλευτές της αριστεράς αν καταδικάζουν τη βία, η απάντηση ήταν η εξής:
Δημοσιογράφος: « Δηλαδή δεν καταδικάζετε τους φόνους που είχαμε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής»;

Βουλευτής Τσουκαλάς ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν καταδικάζω όλες τις βίες. Υπάρχουν πολλών μορφών βίες. Στη Βια κατά της εξουσίας είμαι υπέρ»!

Δημοσιογράφος: «Δηλαδή σας επαναλαμβάνω δεν καταδικάζετε τους φόνους που είχαμε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής»; 

Βουλευτής Τσουκαλάς ΣΥΡΙΖΑ: «Σας απάντησα, δεν καταδικάζω όλες τις βίες, στη Βια κατα της εξουσίας είμαι υπέρ».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου