Διαμαντής Καρασούλας: ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ προσπάθησαν να μπλοκάρουν το νέο γήπεδο της ΑΕΚ!

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ προσπάθησαν να μπλοκάρουν το νέο γήπεδο της ΑΕΚ!

ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ αποχώρησαν από την ψυφοφορία του Δημοτικού Συμβουλίου για να μην ψηφίσουν υπέρ της κατασκευής του Γηπέδου!

Πρώτα ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ που διέλυσε κάθε όνειρο των οπαδών του ΠΑΟ να αποκτήσουν σύγχρονο γήπεδο μακριά από το κέντρο της Αθήνας και άφησε να υποβαθμιστεί ακόμα περισσότερο μια ολόκληρη περιοχή (Βοτανικός) για να σώσει τους ανύπαρκτους κορμοράνους την ώρα που ψηφίζει με χέρια και με πόδια την κατασκευή του μεγαλύτερου τεμένους της Αττικής στην ίδια ακριβώς περιοχή.


Ακολουθεί το ΚΚΕ τελευταίο και καταϊδρωμένο, αυτή τη φορά με το γήπεδο της ΑΕΚ.
Με μπουρδολογίες, δήθεν οικολογικές ευαισθησίες και με "πόνο ψυχής" για την ερασιτεχνική ΑΕΚ (τώρα την θυμήθηκαν) πάνε να σταματήσουν ένα έργο που θα δώσει πνοή και οικονομική ανάσα σε ολόκληρη την περιοχή και θα στείλει τα νέα παιδιά στον αθλητισμό..

Βέβαια όλοι αυτοί οι περίεργοι τύποι "συμπτωματικά" ήταν εξαφανισμένοι στην περίπτωση του MALL αλλά και στην περίπτωση του γηπέδου Καραΐσκάκη..

Το μόνο σίγουρο είναι πως αν ζούσαν την εποχή που οι Αθηναίοι αποφάσιζαν να χτιστεί η Ακρόπολη δεν υπήρχε περίπτωση να μην έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να σταματήσουν την κατασκευή της..

Το πρωτοσέλιδο της "Ώρας για Σπορ":



Η είδηση είναι η εξής: 


Παρά την ένταση και τις αντιδράσεις από την παράταξη του ΚΚΕ, η προμελέτη της ΑΕΚ για την «Αγιά Σοφιά» ψηφίστηκε από το δ.σ. της Νέας Φιλαδέλφειας..
Εν το μεταξύ οπαδοί της ΑΕΚ αλλά και καταστηματάρχες της περιοχής αποδοκίμασαν και γιουχάισαν τα μέλη της παράταξης του ΚΚΕ που στη συνέχεια αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν...

Η Νέα Φιλαδέλφεια θέλει την ΑΕΚ και το πρότζεκτ της «Αγιά Σοφιάς» προχωράει, μετά την έγκριση της προμελέτης από το δημοτικό συμβούλιο. Η έγκριση της προμελέτης της ΑΕΚ έγινε με ψήφους 17 υπέρ και 2 διαφοροποιήσεις που έγιναν και αφορούσαν όχι το γήπεδο αλλά τις υπογειοποιήσεις των δρόμων. Οι διαφοροποιήσεις έγιναν από τον πρώην δήμαρχο, κ. Γρετζελιά και μία ακόμα συνεργάτιδά του, οι οποίοι δεν είχαν καμία αντίρρηση με τα σχέδια του γηπέδου, αλλά εξέφρασαν ενστάσεις για τις υπογειοποιήσεις των δρόμων που συνοδεύουν το έργο.

Τι έγινε πριν την ψηφοφορία


Η δήμαρχος Εφη Αποστολάκη πήρε αρχικά τον λόγο και είπε ότι «η αποψινή συνεδρίαση πραγματοποιείται ύστερα από αίτημα της Δικέφαλος 1924. Εμείς ως Δημοτική Αρχή συνεχίζουμε τις ενέργειες που απαιτούνται για την υλοποίηση αυτού του οράματος, όπως αξίζει στην ιστορία της ΑΕΚ. Από την πρώτη στιγμή είμαστε στο πλευρό της ΑΕΚ. Είναι ένα έργο που ταυτίζεται με την παράδοση και την ιστορία των κατοίκων της Νέας Φιλαδέλφειας».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου