Διαμαντής Καρασούλας: Καρασούλας: "Ήρθε η ώρα να αποδείξουν οι Βουλευτές, αν βάζουν την Ηλεία πάνω απ' τις καρέκλες τους"

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Καρασούλας: "Ήρθε η ώρα να αποδείξουν οι Βουλευτές, αν βάζουν την Ηλεία πάνω απ' τις καρέκλες τους"

"Ολυμπία οδός τέλος για την Ηλεία" μας είπε ο υπουργός Υποδομών στο κακοστημένο θέατρο της περασμένης Δευτέρας με τους Βουλευτές του Νομού. Μια σύσκεψη η οποία έγινε για να μας πείσουν, ο μεν κ.Χρυσοχοίδης ότι κάποια στιγμή το έργο θα γίνει και στην Ηλεία, οι δε βουλευτές μας ότι αγωνίζονται για το θέμα της Ολυμπίας Οδού. Δεν έπεισαν κανέναν.

Η πραγματικότητα είναι ότι εξαιρείται ΟΡΙΣΤΙΚΑ από την νέα σύμβαση παραχώρησης για την επανεκκίνηση των αυτοκινητόδρομων,  το τμήμα   Πάτρα- Πύργος- Τσακώνα.

Επίσης, είναι το μόνο τμήμα που «κόβεται», μετά από τις «σκληρές διαπραγματεύσεις» που έγιναν, κατά τον υπουργό. Ως συνήθως δηλαδή η Ηλεία είναι ο μόνιμος χαμένος της υπόθεσης, ο φτωχός συγγενής. 

Ο κ.Χρυσοχοίδης μας είπε  ότι το τμήμα της Ηλείας θα υλοποιηθεί ως δημόσιο έργο αλλά από τα κονδύλια του τομεακού προγράμματος του ΕΣΠΑ 2014 -2020. Παραμύθια για να εξασφαλίσει την ψήφο των Βουλευτών της Ηλείας στη νέα σύμβαση για την Ολυμπία Οδό και φυσικά να εξαπατήσουν από κοινού τους πολίτες της Ηλείας και να υφαρπάξουν την ψήφο τους στις ερχόμενες εκλογές.

Τα ψέμματα τελείωσαν κύριοι Βουλευτές. Η ανεπάρκειά σας, έφερε το θέμα της Ολυμπίας Οδού -όπως και τόσα άλλα- στο σημερινό αδιέξοδο. Τώρα ήρθε η ώρα να αποδείξετε αν βάζεται πάνω από όλα την ανάπτυξη και το μέλλον της Ηλείας ή τις καρέκλες σας. Για πρώτη φορά κάντε το καθήκον σας απέναντι στο τόπο σας, τους πολίτες που σας ψήφισαν και τα παιδιά της Ηλείας. Απαιτείστε να έρθει στη Βουλή η αρχική σύμβαση, με την υλοποίηση ολόκληρου του έργου αλλιώς παραιτηθείτε. Το μοναδικό σας όπλο πλέον είναι η παραίτησή σας. Η νέα καταδίκη της Ηλείας στην απομόνωση και το μαρασμό θα φέρει τις υπογραφές σας.



*Ο Διαμαντής Καρασούλας είναι Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου