Διαμαντής Καρασούλας: Ο Στέφανος Χίος "έτσουξε" τους βλαχοπασόκους του Πύργου...

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Ο Στέφανος Χίος "έτσουξε" τους βλαχοπασόκους του Πύργου...


Χίος: Tους “έτσουξε” τους Βλαχοπασόκους του Πύργου το βίντεο-ξεμπρόστιασμα με τον Πάνο Χήνο. Κάλεσμα στον Πάνο Χήνο για να λάβει το λόγο , εάν εθίγη, στην εκπομπή του έκανε πριν λίγο ο Στέφανος Χίος δίνοντας τη δική του απάντηση στο "σατυρικό ξεμπρόστιασμα των εναπομεινάντων ολίγων βρωμοπασόκων" όπως χαρακτηριστικά είπε.

Αναλυτικά το σχόλιο του Στ. Χίου στο mekeleio.gr: 



Διαβλέπω μια ψιλοενόχληση στο σατυρικό ξεμπρόστιασμα των εναπομεινάντων ολίγων βρωμοπασόκων που ξέμειναν άκληροι στο απόκομμα του Χοντροβενιζέλου του χοντροπόλντο, με το βίντεο που αναρτήσαμε για την καζούρα που κάναμε στον ομολογουμένως κλαψιάρη αγωνιστή του ΛΑΟΣ, αντιπρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου, Πάνο Χήνο, που βγήκε και έκανε την Μάρθα Βούρτση στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ της προηγούμενης Δευτέρας.

Ο κ.Χήνος να βγει εαν εθίγη την Δευτέρα που έχουμε εκπομπή να πάρει το αίμα του πίσω, εαν έχει τα κάκαλα. Και να μας πει τι ψήφιζε τόσα χρόνια, εαν έφυγε από την προδοτική ΝΔ και αυτομόλησε στο ΛΑΟΣ του κωλοτούμπα Καρατζαφέρη που ο Σαμαράς προορίζει για βλαχοδήμαρχο στην Αθήνα, να μας πει που πήγαν τα εκατομμύρια από το Ταμείο Μολυβιάτη που έφαγαν οι βλαχοδήμαρχοι της περιοχής του και να μας πει τι θα ψηφίσει και ποιον θα υποστηρίξει τώρα στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Από δω και στο εξής όποιος πολιτικάντης βγαίνει στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ θα αντιμετωπίζεται με τον ίδιο και με χειρότερο τρόπο, όταν αντιλαμβανόμαστε ότι κάνει θεατρινισμούς.
Εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχει άλλος πάτος. Θα υφίστανται όλοι τηλεοπτικό διασυρμό και διαπόμπευση. Αν δεν θέλουν ανάλογη αντιμετώπιση θα μας δίνουν διαπιστευτήρια και διαβατήριο πολιτικών φρονημάτων και μετά θα βγαίνουν στον αέρα να μιλήσουν. Φασιστικό; Μπορεί. Αλλά αυτοί είμαστε. Και σε όποιον αρέσουμε. Δεν παρακαλέσαμε κανέναν να μας δει και να μας διαβάσει. To ξανάπαμε. Είμαστε η πιο λαϊκίστικη εκπομπή της Tv. Πλάκα μας κάνατε τόσο καιρό; Πλάκα θα σας κάνουμε κι εμείς. Δεν θα πληρώσει η Ελλάδα και η νεολαία για τα ραμολιμέντα που κατεβαίνουν σαν τα ζώα και ψηφίζουν τους γελοίους και τους αλήτες. 
Τελεία και παύλα...

Το επίμαχο βίντεο: 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου