Διαμαντής Καρασούλας: Δ.Καρασούλας: «Κόβουν το ρεύμα σε πολύτεκνες οικογένειες όταν κόμματα και επιχειρηματίες χρωστάνε εκατομμύρια στην ΔΕΗ»

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Δ.Καρασούλας: «Κόβουν το ρεύμα σε πολύτεκνες οικογένειες όταν κόμματα και επιχειρηματίες χρωστάνε εκατομμύρια στην ΔΕΗ»

Η φτωχοποίηση των Ελλήνων από την πολιτική της τριτοκοσμικής ανάπτυξης που 
επιβάλλουν εδώ και τέσσερα χρόνια στη Χώρα μας τα κοράκια της διεθνούς τοκογλυφίας έχει οδηγήσει σε έκρηξη των διακοπών ηλεκτρικού ρεύματος σε χιλιάδες ελληνικές οικογένειες. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία έχει γίνει διακοπή ρεύματος σε 135.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις σε όλη την Χώρα(!). 


Η κατάσταση είναι οδυνηρή και χρειάστηκε να χαθούν ζωές από τα μαγκάλια για αντιληφθούν οι κυβερνώντες σε τι κατάντια έχουν οδηγήσει την άλλοτε υπερήφανη και αξιοπρεπή ελληνική κοινωνία.
Το όψιμο ενδιαφέρον τους για το δράμα των χιλιάδων συμπολιτών μας που ζουν μέσα στο κρύο και το σκοτάδι είναι ασφαλώς υποκριτικό. Είναι ανάλγητοι και ψυχροί υπηρέτες τραπεζικών και επιχειρηματικών συμφερόντων οι οποίοι τους δίνουν ακόμα τις τελευταίες ανάσες πολιτικής επιβίωσης. Κόβουν το ρεύμα σε φτωχές και πολύτεκνες οικογένειες και την ίδια ώρα τα κόμματά τους χρωστάνε εκατομμύρια ευρώ στην ΔΕΗ! 


Είναι αλήθεια ή ψέμματα ότι η ΝΔ χρωστάει 560.000 ευρώ στην ΔΕΗ για τα κεντρικά της γραφεία στη Συγγρού; Είναι αλήθεια ή ψέμματα ότι μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια και μεγάλοι και ισχυροί επιχειρηματίες χρωστούν χιλιάδες ευρώ στη ΔΕΗ αλλά δεν τολμά κανείς να τους κόψει το ρεύμα γιατί τους προστατεύει η κυβέρνηση;  Ας μας απαντήσουν πόσα χρωστάνε τα κόμματα στην ΔΕΗ. (Δεν μιλάμε για τα εκατομμύρια ευρώ σε απλήρωτα δάνεια των κομμάτων που έστειλαν στον τάφο την Αγροτική Τράπεζα). 

Ας κόψει η ΔΕΗ το ρεύμα στα κόμματα. Τολμάει;

Δεν είναι αντικοινωνικό αλλά εγκληματικό να κόβεται το ρεύμα σε φτωχές οικογένειες οι οποίες αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στους ολοένα και πιο "φουσκωμένους" λογαριασμούς της ΔΕΗ προτιμώντας να αγοράσουν ψωμί για τα παιδιά τους με τα τελευταία κέρματα που άφησε στην τσέπη τους η φορολογική λαίλαπα της κυβέρνησης. Είναι αδιανόητο σε περίοδο τεράστιας οικονομικής κρίσης να κόβεται ένα κοινωνικό αγαθό όπως το ηλεκτρικό ρεύμα από οικονομικά αδύναμα νοικοκυριά. Προστατεύστε την ελληνική οικογένεια, όπως προστάτευε τους επιχειρηματίες σας. 




*Ο Διαμαντής Καρασούλας είναι Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου