Διαμαντής Καρασούλας: Β. Κορέα: Σε 120 πεινασμένα κυνηγόσκυλα πέταξε τον θείο του ο Κιμ!

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Β. Κορέα: Σε 120 πεινασμένα κυνηγόσκυλα πέταξε τον θείο του ο Κιμ!

Αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις των βρετανικών ΜΜΕ για τον αργό, βασανιστικό θάνατο του θείου Γιανγκ Σονγκ Θάεκ από τον 30χρονο ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν. 

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, που επικαλούνται κινεζικές πηγές, ο ανιψιός

του φέρεται να διέταξε να γδύσουν τον Γιανκ, και να τον πετάξουν -μαζί με πέντε άλλους συνεργάτες του - σε ένα κλουβί όπου υπήρχε μια αγέλη 120 κυνηγόσκυλα, τα οποία είχαν αφεθεί ατάιστα για τρεις ημέρες!

Η αγέλη των άγριων ζώων χρειάστηκε περισσότερη από μία ώρα να κατασπαράξει τους έξι ανθρώπους, σε μια τιμωρία που αποκαλείται «κουάν γιουέ», δηλαδή εκτέλεση με σκύλους. 

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν καυχήθηκε την Τετάρτη ότι η Βόρεια Κορέα εισέρχεται στο νέο έτος πιο ισχυρή, λόγω της εξάλειψης της «φραξιονιστικής βρωμιάς», μια έμμεση αναφορά στον άλλοτε κραταιό θείο του, ο οποίος εκτελέστηκε τον περασμένο μήνα. Ήταν η πρώτη δημόσια δήλωσή του σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση εκτέλεσης.

Σημειώνεται ότι οι διαρροές από κινεζικής πλευράς, μαρτυρούν, σύμφωνα με δυτικές εκτιμήσεις, ότι το Πεκίνο χάνει την υπομονή του με την ανεξέλεγκτη συμπεριφορά του στενού του συμμάχου...

Brutal: Jang Song-Thaek, in blue suit and handcuffs being escorted in court on December 12, was executed by wild dogs, according to reports coming from China

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου