Διαμαντής Καρασούλας: ΑΡΘΡΟ – ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΗ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ: Συνένοχος ο Βενιζέλος για τα υποβρύχια!

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΑΡΘΡΟ – ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΗ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ: Συνένοχος ο Βενιζέλος για τα υποβρύχια!

http://olympiada.files.wordpress.com/2014/01/cebdcf84ceb9cebdcebfcf80cebfcf85cebbcebfcf83-ceb1cf81ceb8cf81cebf-ceb2ceb5cebdceb9ceb6ceb5cebbcebfcf83-ceb1cebaceb7cf83.jpg“ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΚΗ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!

Ένα άρθρο – καταπέλτης του Αργύρη Ντινόπουλου, φέρνει στο φως άγνωστες πτυχές του σκανδάλου των υποβρυχίων και εμπλέκει τον σημερινό αναπληρωτή πρωθυπουργό αποδίδοντας του ευθύνες ανάλογες με του προφυλακισμένου Άκη Τσοχατζόπουλου!

Συγκεκριμένα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, αποκαλύπτει πως την ίδια στιγμή που η Γερμανική δικαιοσύνη στοιχειοθετούσε τις μίζες, ο Ευ. Βενιζέλος… νομοθετούσε στην βουλή για να δώσει ασυλία στους μιζαδόρους!



Επίσης αποκαλύπτει πως ο Βενιζέλος αφαίρεσε την ρήτρα προόδου των εργασιών, δίνοντας έτσι πακτωλό εκατομμυρίων στους λιβανέζους, με τα γνωστά αποτελέσματα.

Στο άρθρο του ο κύριος Ντινόπουλος αναφέρει ρητά πως η σύμβαση Βενιζέλου είναι πολύ χειρότερη από εκείνη του Άκη, ενώ ρίχνει ευθύνες στους βουλευτές του ΛΑΟΣ που υπερψήφισαν την αμαρτωλή σύμβαση Βενιζέλου.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου