Διαμαντής Καρασούλας: Λαμία: Αλβανοί ληστές τον σκότωσαν μπροστά στη γυναίκα του

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Λαμία: Αλβανοί ληστές τον σκότωσαν μπροστά στη γυναίκα του

Φθιώτιδα: Τον σκότωσαν μπροστά στη γυναίκα του - Οι ληστές ''διψούσαν'' για αίμα!Φρίκη σε σπίτι που βρίσκεται στο Πουρνάρι Δομοκού - Οι Αλβανοί ληστές βρέθηκαν απέναντι από το ζευγάρι και εξάντλησαν την αγριότητά τους...Το τραγικό συμβάν έγινε μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα στο Πουρνάρι Δομοκού, με τους κατοίκους της περιοχής να είναι σοκαρισμένοι και να νιώθουν ότι βρίσκονται στο έλεος των κακοποιών.

Όλα ξεκίνησαν στις 23.30 όταν τέσσερις κουκουλοφόροι έσπασαν την πόρτα του σπιτιού ενός ηλικιωμένου ζευγαριού και μπήκαν μέσα. Οι ληστές χτύπησαν τον ηλικιωμένο - ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα με τη καρδιά του - και έπεσε στο πάτωμα όπου άφησε την τελευταία του πνοή, μπροστά στην σοκαρισμένη σύζυγό του, την οποία λίγο αργότερα έδεσαν.

Στη συνέχεια αφού έκαναν άνω-κάτω το σπίτι και βούτηξαν αντικείμενα αξίας, εξαφανίστηκαν. Σύμφωνα με τα όσα είπε η ηλικιωμένη γυναίκα στους αστυνομικούς οι ληστές μιλούσαν Αλβανικά μεταξύ τους.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, στην αστυνομική διεύθυνση Φθιώτιδας σήμανε συναγερμός και έχουν στηθεί μπλόκα σε όλα τα κομβικά σημεία για τον εντοπισμό των δραστών, που για την ώρα παραμένουν ασύλληπτοι..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου