Διαμαντής Καρασούλας: "Να κρατήσουμε τους νέους στα χωριά και στον τόπο μας"

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

"Να κρατήσουμε τους νέους στα χωριά και στον τόπο μας"

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών Θεόδωρο Βασιλόπουλο
 
"Η αγροτική οικονομία μπορεί να αποτελέσει ισχυρό μοχλό ανάπτυξης για τα χωριά μας και για όλο τον Δήμο. Το μεγάλο στοίχημα για μας δεν είναι να εντάσσουμε τους νέους των χωριών μας σε πεντάμηνα προγράμματα απασχόλησης αλλά να τους δώσουμε τα κίνητρα, τα εφόδια και την υποστήριξη να μείνουν στο χωριό τους, να ασχοληθούν με τα χωράφια και τις καλλιέργειές τους, να τολμήσουν να επενδύσουν στην Γεωργία.
 
 Έχουμε την θέληση, την γνώση και τον τρόπο να ανοίξουμε τον δρόμο στους νέους που θέλουν να μείνουν στον τόπο τους, να γίνουν αγρότες σύγχρονοι και αξιοπρεπείς και όχι επαίτες. Ο Δήμος μπορεί και υποχρεούται να δημιουργήσει σε όλα τα χωριά του δήμου οδικό και υδροηλεκτρικό δίκτυο, αναγκαίο για τους αγρότες και κτηνοτρόφους. 
 
Να σταθεί δίπλα τους με καινοτόμες λύσεις και προτάσεις, να τους ανοίξει τον δρόμο στην ευρωπαϊκή ενίσχυση και βοήθεια, να τους στηρίξει πλήρως στην πώληση των προιόντων τους με την δημιουργία σύγχρονων συνεταιρισμών και συσκευαστηρίων αλλά και συμφωνιών εντός και εκτός Ελλάδας".

ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
 
 
 
Καρασούλας Διαμαντής
υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου 
-"ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ" Χάρης Μιχαλακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου